maanantai 4. elokuuta 2014

Sparrimaraton lähestyy - enää 12 aamua H-hetkeen!

Sparrimaratonille osallistumisesta on tullut muutamia kysymyksiä, joten tarkennetaan vielä miten homma toimii 16.8.:

- Fight Clubilla on koko päivän avoimet ovet eli kaikki lajeista, seurasta ja seuran toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita katsomaan sparreja ja tutustumaan seuran tiloihin. Mitään sisäänpääsymaksua ei peritä, mutta halukkaat voivat lahjoittaa Lastu ry:lle omavalintaisen summan. Salilla päivystää koko tapahtuman ajan joukko ihania sali-isäntiä ja -emäntiä, jotka vastaavat kysymyksiin, esittelevät uusia tilojamme ja selostavat tarvittaessa mitä meneillään olevissa sparreissa tapahtuu. Katsojat ovat siis hyvissä käsissä, eikä kenenkään tarvitse arkailla tulla katsomaan sparrimaratonia.

- Sparrimaratonille osallistuminen maksaa 10 €, ja osallistumaan ovat tervetulleita kaikki, joilla on vähintään peruskurssin verran osaamista mattokamppailusta tai pystyottelusta. Lajeina Sparrimaratonilla ovat siis vapaaottelu, lukkopaini ja brasilialainen jiu-jitsu. Turvallisuussyistä lajeja harrastamattomat eivät voi osallistua sparreihin tai tutustua lajeihin konkreettisesti matolla.

- Lajeista kiinnostuneille on tarjolla lajinäytöksiä niin vapaaottelusta kuin mattolajeistakin. Lisäksi lajiesittelyssä on itsepuolustuslaji Scandinavian Defendo. Lajinäytökset pidetään tapahtuman aikana kahdesti klo 12 ja klo 15. Kannattaa siis tulla katsomaan mistä lajeissa on kysymys, ja mitä peruskursseilla on tarjolla!

- Jyväskylän Fight Clubin peruskurssit alkavat tuttuun tapaan syyskuussa: lukkopainin ja brasilialaisen jiu-jitsun peruskurssi alkaa syyskuun ensimmäisellä viikolla ja vapaaottelun peruskurssi  syyskuun toisella viikolla. Uutena kurssina Fight Club tarjoaa yläkouluikäisille nuorille (7.-9. luokkalaiset) suunnatun mattokamppailukurssin, joka alkaa niin ikään syyskuun ensimmäisellä viikolla. Suosittu ainoastaan naisille tarkoitettu lukkopaini- ja brasilian jiu-jitsu -kurssi on ohjelmassa marraskussa. Sali-isännät ja -emännät kertovat mielellään tulevista peruskursseistamme, joten kaikkien kiinnostuneiden kannattaa tulla pyörähtämään Sparrimaratonilla katsomassa ja kuulemassa lisää!

Lisätietoja syksyn peruskursseista tulee luonnollisestikin Fight Clubin nettisivuille.

Mukana maratonilla myös Fight Clubin oma
vapaaottelu- ja bjj-taituri Heli!

Nämäkin iloiset Klubilaiset näet Sparrimaratonilla tositoimissa :)
Sparrimaratonille osallistuu Fight Clubin väen lisäksi vierailijoita muilta paikkakunnilta, ja hyväntekeväisyystempaukseen onkin ilmoittautunut mukaan jo useampia pitkän linjan matto- ja pystyosaajia ympäri Suomea! Tapahtumassa ovat tietenkin mukana Jyväskylän omat brasilian jiu-jitsu mustavyöt Ville Kotiniemi ja maailmanmestari Venla Luukkonen. Heidän lisäkseen matolla nähdään tapahtuman aikana mm. moninkertainen lukkopainin euroopanmestari, brasilian jiu-jitsu mustavyö Janne-Pekka Pietiläinen sekä tamperelainen huippuvalmentaja, niin ikään bjj mustavyö Jarno Nurminen. Nähtävillä on siis kovan luokan lajiosaamista ja tarjolla mahtavaa sparriseuraa!

Mahtavan sparriseuralaisen voit varmistaa itsellesi sparrikaverimarkkinoiden kautta! Voit tutustua sparrikaveritarjontaan blogissa. Esittelyyn on tulossa vielä kaksi sparrikaveria, joiden julkaisun jälkeen markkinat avataan. Kannattaa siis seurata blogia ja tapahtuman Facebook-ryhmää aktiivisesti.

Teemukin toivottaa kaikki
tervetulleiksi Sparrimaratonille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti