sunnuntai 17. elokuuta 2014

12 tuntia, 172 sparraajaa, 2069 erää, 4000 euroa!

Oli eilen kyllä mahtavan hieno päivä! Kellon ympäri sparrattiin ja saatiin samalla kerättyä rahaa LasTulle ja keskussairaalan lastenosastolle! Lopullinen summa ei ole ihan vielä selvillä, sillä osa tukijoista on tehnyt lahjoituksensa suoraan LasTun tilille. Uskallamme kuitenkin arvioida, että päivän kokonaissaldo on 4000€ luokkaa.

Innokkaimmat sparraajat ilmestyivät paikalle jo ennen kello kymmentä, ollakseen valmiina ensimmäisen erän alkaessa. Hanna toivotti kaikki tervetulleeksi ja tasan kello 10 pyörähti eräkello käyntiin: yksi erä kesti 5 minuuttia ja palautus välissä minuutin. Päivän aikana matolla nähtiinkin yhteensä 172 sparraajaa, sekä jyväskyläläisiä että muita kamppailijoita ympäri Suomen. Kunhan sihteeri ehtii paremmin tietokoneen ääreen, on tarkoitus julkaista sparraajien nimilista täällä blogissa.

Sparraajilla oli myös mahdollista pitää kirjaa otetuista eristä. Kaikki eivät paperille eriään merkanneet, mutta kirjoihin päätyi 2069 erää. Näistä 80 erää otti MMA Vantaan Juha Karvinen, joka urakoikin koko 12 tunnin ajan päästäkseen hurjaan tavoitteeseensa. Oli myös ilo nähdä, miten myös muiden kamppailulajien edustus näkyi matolla ja kehässä: bjj-, lukkopaini- ja vapaaotteluväen lisäksi päivään osallistui ainakin judokoita, potkunyrkkeilijöitä, thainyrkkeilijöitä, hapkidolaisia ja capoeristoja. Mahtavaa toimintaa yli lajirajojen.

Päivän aikana käteiskassaan kertyi rahaa 2821,30€, joista 2419,30€ osallistumismaksuista, 80€ Nikon hieronnoista ja 322€ K-S Turvamiesten sponssaaman kahvilan tuotoista. Tämän lisäksi kummiurheiljoiden kummiyritysten sekä muiden suoraan Lastu ry:n tilille maksettujen lahjoitusten kera päivän kokonaissaldo n. 4000€ tienoilla! Kaikki hyvään tarkoitukseen. Suuri kiitos kaikille, koko päivästä!

Lopussa kiitos seisoo; kuvassa klo 22 paikalla olijat.


Muunmuassa Fight Sport tarttui tuoreltaan päivän tunnelmiin, jutun voi lukea täältä. Kellä on kuvia päivältä, niin laittakaa mielellään jakoon ja merkitkää #sparrimaraton. Hanna latailee parhaillaan myös omia kuvia tapahtumasta osoitteeseen http://hannahirvonen.kuvat.fi, ja valmista pitäisi tulla vielä tämän illan puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti