torstai 7. elokuuta 2014

Sparrikaverimarkkinat - Mikko

Sparrikavereista viimeisenä, vaan ei vähäisempänä esitellään Mikko.


Aivan kuten edellinenkin esitelty sparrikaveri, Mikko tunnetaan paremmin lempinimellään, "Pasanen". Pasasesta liikkuu jos jonkinlaista legendaa aina Suomen rannikkokaupunkeja myöten - muilla onkin Pasasesta paljon enemmän sanottavaa kuin rauhallisella Pasasella itsellään.

Mikko aloitti kamppailu-uransa Fight Clubilla 2009, lähinnä vapaaottelu- ja lukkopainitreeneissä, ja ehti treenailla vuoden päivät kunnes armeijan harmaat kutsuivat vuodeksi. Palvelusajan jälkeen Mikko palasi klubille ja jatkoi aktiivista treenailuaan. Ensimmäisen vaparimatsin Mikko otti 2012 alussa ja matseja onkin kertynyt jo mukavat seitsemän kappaletta. Takana on myös yhdet lukkopainin SM-kisat. Haaveena ja tavoitteena Mikolla on nousta joku päivä häkkiin ja ottaa vaparia ammattilaissäännöin.

Mikolle lajissa parhainta puolta näyttelee mahtava yhteishenki: Vaikka vapari on fyysistä ja välillä tulee kolhuja, niin ketään ei treeneissä haukuta tai hakata nurkkaan, ei huonompia eikä parempia. Mikon hurjaan nuoruuteen kuuluu urheilukokeiluja aina jalkapallosta yleisurheiluun, eikä mikään muu laji ole vielä ollut yhteishengeltään samanlaista.

Mikko on kaikkien kanssa toimeentuleva, rennon rempseä putkimies. Maratonilla Mikko on suunnitellut ottavansa vaparia, mutta myös lukkopaini käy Pasaselle. Sparreja on tarjolla neljä, ja yksi sparri on toiveiden mukaisesti joko 2 x 5 minuuttia tai 3 x 3 minuuttia.

Jaa hyvää henkeä Mikon kanssa ja hanki Pasanen sparrikaveriksi!

Mikon sparrit:
1. sparri 14.30
2. sparri 16.00
3. sparri 17.00
4. sparri 18.00
Sparri (2x5 tai 3x3) Mikon kanssa irtoaa 10 eurolla.

Nyt on kaikki sparrikaverit esitelty. Ohjeet sparrikaverin varaamisesta julkaistaan pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti