torstai 14. elokuuta 2014

Avoimet ovet

Fight Clubilla on koko tapahtuman ajan avoimet ovet yleisölle. Salilla päivystää koko päivän ajan sali-isäntiä ja -emäntiä, jotka esittelevät salin tiloja, toimintaa ja lajeja kävijöille. Kenenkään ei siis tarvitse arastella salille tulemista tai ihmetellä itsekseen mitä sparrimatolla oikein tapahtuu, vaan apuna on jatkuvasti joku asiantuntija Fight Clubin harjoitusporukasta!

Tapahtuman aikataulu

klo 9:55 Avajaispuhe

klo 10:00 Tapahtuma alkaa, ja ensimmäinen sparrierä käynnistyy

klo 12:00 Ensimmäinen lajinäytös:
brasilialainen jiu-jitsu/lukkopaini, vapaaottelu ja scandinavian defendo
Lastu ry:n edustaja tulee esittelemään Lastun toimintaa

Tapahtuman kummi Mikko Hirvonen tulee paikalle.

klo 15:00 Toinen lajinäytös:
brasilialainen jiu-jitsu/lukkopaini, vapaaottelu ja scandinavian defendo

klo 22:00 Tapahtuma päättyy
Eniten sparrieriä kerännyt osallistuja palkitaan

Lajinäytösten ohella yleisö pääsee seuraamaan Suomen, Euroopan ja maailman parhaiden ottelijoiden sparreja, jotka pyörivät koko 12 tuntia. Tapahtumassa nähdään Fight Clubin oma mustavyö, tämän vuoden maailmanmestari Venla Luukkonen. Fight Clubin Ville Vanhanen edustaa ammattilaisvapaaottelijoita. Tampereelta saamme vieraaksi moninkertaisen lukkopainin euroopanmestarin Janne-Pekka Pietiläisen. Naistaituruutta edustavat mm. brasilialaisen jiu-jitsun tuore maailmanmestari Jonna Konivuori ja euroopanmestari Emilia Tuukkanen. Luvassa on siis huippuosaajia ja hyvää urheiluhenkeä.

Päivällä tapahtumaa tulee katsomaan myös tapahtuman arvovaltainen kummi, rallikuski Mikko Hirvonen. Mikko on paikalla klo 12.

Sparrimatto on avoin lajiväelle eli maratonille osallistuvilta edellytetään lajikokemusta bjj:stä, lukkopainista tai vapaaottelusta tai näiden sisarlajeista. Lajista ja/tai hyväntekeväisyydestä kiinnostuneet vierailijat voivat ostaa itselleen ohjatun lajikokeilun Sparrikaverimarkkinoiden kautta! Sparrikaverit ovat kaikki Fight Clubin harrastajia, joilla on pitkä laji- ja kisakokemus. Luvassa on siis turvallinen ja hauska tutusminen lajien saloihin parhaiden seurassa. Sparrikaverimarkkinoiden tuotto menee myös kokonaisuudessaan Lastu ry:lle, joten hauskan liikuntakokemuksen lisäksi pääsee osallistumaan hyväntekeväisyystalkoisiin. Sparrikaverit ja osto-ohjeet löydät painamalla oikeasta laidasta sparrikaveri-merkintää.

Tervetuloa tutustumaan kamppailu-urheilun ihmeelliseen maailmaan ja Fight Clubin uusiin, upeisiin tiloihin!


Nämäkin veijarit näet matolla lauantaina!
Lauantaita odotellessa voi kuunnella mitä radio Kompassi sai selville tapahtumasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti