tiistai 5. elokuuta 2014

Sparrikaverimarkkinat - Janne M

Tiistain kunniaksi esitellään jo kaikkien tuntema sparrikaveri, Janne M.


Janne on yksi Fight Clubin legendaarisimmista hahmoista, eikä vähiten siksi, että mies näkyy ja kuuluu joka puolella kamppailumaailmaa. Jannen kamppailullinen tarina alkoi jo vuonna 1991 taekwondo -salilla, missä pikku-Janne treenasi ahkerasti. Tampereella asuessaan Jannen kaveri houkutteli tämän mukaansa vapaaottelun peruskurssille, ilmeisesti "ihan vaan katsomaan". Niinhän siinä sitten kävi, että Janne aloitti vaparin ja puoli vuotta myöhemmin, vuonna 2004, hän asteli Jyväskylän Fight Clubin treeneihin ilmoittaen: "Mulla on vaparimatsi kahden kuukauden päästä!"

Vaparimatsi päättyi Jannen voittoon, ja samalla mies lunasti paikkansa klubilaisten sydämessä. Tämän jälkeen Jannen mielenkiinto siirtyi enemmän pukupainin ja lukkopainin maailmaan. Alunperin Jannen tavoite bjj:ssä oli saada korkeampi vyöarvo, kuin aikoinaan hänet vaparikurssille houkutelleella kaverillaan oli: hurja tavoite oli valkoinen vyö ja kolme natsaa. Tähän tavoitteeseen bjj:n ruskeavyö ei koskaan päässyt, sillä natsoja ennen tuli sininen vyö. "Maunosesta" tuli nopeasti tuttu kasvo sekä bjj- että lukkopainikentillä, ja kisasaavutuksiin kuuluu mm. sinivöisten em-hopea. "Maunoseen" törmää nykyään erityisesti tuomarihommissa, niin bjj-, lukkopaini- kuin vaparimatseissakin, mikä onkin vienyt miehen ympäri maailmaa, monta kertaa. Lisäksi mies puuhaa milloin mitäkin kamppailu-urheilun saralla, joten aina on mahdollisuus törmätä "Maunoseen." Voisi sanoa, että kamppailu-urheilu on Jannelle life style.

Sparrimaratonilla Janne sparrailee mieluiten puku päällä. Hätätilassa lukkopainikin käy. Ja kaupan päälle tulee varmasti annos maunosmaista legendaa ja kuumimmat juorut kamppailumaailmasta.

Tule painimaan mukavia ja hanki Janne sparrikaveriksi!

Jannen sparrit:
1. erä 12.45-13.15
2. erä 13.45-14.15
3. erä 15.45-15.15
4. erä 16.45-17.15
Erä "Maunosesta" tuo hyväntekeväisyyskassaan 40€.

Sparrikavereita on tämän jälkeen esittelemättä enää yksi. Pysykää siis kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti