lauantai 9. elokuuta 2014

Sparrikaverimarkkinat ovat auki!

Kaikki kaverit on esitelty ja näin avaamme sparrikaverimarkkinat: tsa-dam!

Muistutuksena vielä tarjolla olevat seitsemän kaveria, aakkosjärjestyksessä: Hanna, Janne "Maunonen" M, Janne S, Mikko, Venla sekä ihanat Ville K ja Ville V.

Jokainen sparrikaveri on esitelty tässä blogissa, ja seuraamalla tunnistetta sparrikaveri nämä esittelyt löytyvät helposti. Esittelyissä kerrotaan myöskin kunkin sparrikaverin tarjolla olevien sparrien ajat ja hinta. Tämä on loistava tilaisuus hankkia itselle oma jyväskyläläinen kaveri mukavaan rullailuun ja pystykamppailuun - hymyssä suin!

Varaaminen tapahtuu seuraavalla tavalla: seuraa alla olevaa linkkiä Doodle-kyselyyn, jossa tarjolla olevat ajat on esitelty, jälleen aakkosjärjestyksessä. Kirjoita koko nimesi (etu- ja sukunimi) sille varattuun kenttään ja valitse sen jälkeen luettelosta itsellesi kaveri. Kerralla pystyy varaamaan vain yhden sparrikaverin, jää sitten kaverille kans. Jos kyseistä kaveria/aikaa ei pysty varaamaan, on joku ehtinyt ensin. Ei hätää, siinä tapauksessa valitse joku muu mukava jyväskyläläinen! Ja jos kaikki on jo viety, niin tule paikalle 16.8. aamukymmenen ja iltakymmenen välillä, sparriseura on taattu.

Tallenna tämän jälkeen varauksesi ja lähetä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen sparrimaraton[at]hotmail.com. Saat vahvistusviestin, jossa kerrotaan myös tarkemmat ohjeet sparrailusta. Näin helppoa on hyvän tekeminen!

Eli siis -> Nimi -> Kaveri + Aika -> Tallenna -> Lähetä s-posti

Ja se linkki...on tässä: http://doodle.com/vas9kgawem6zyzvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti