tiistai 22. heinäkuuta 2014

Sparrikaverimarkkinat - Ville K.

Toisena sparrikaverina esitellään Fight Clubin oma mustavyö, Ville K.


Jiu-jitsun dinosauruksenakin tunnettu Ville on ollut mukanan Fight Clubin toiminnassa aina jurakaudelta (2003) lähtien. Fight Clubille Ville eksyi hokutoryu ju jutsun kautta, josta vaihtoi lajit sujuvasti bjj-, lukkopaini- ja vaparitreeneihin. Clubilla Villen tunnistaa pitkästä varrestaan: legenda kertoo Villen olleen ainoa, joka pystyy puolustautumaan vastustajiltaan piiloutumalla bambukepin taakse. Mustan vyön Ville sai helmikuussa 2014.

Kisatatameilla Ville on nähty niin paini- kuin vaparihommissa, mutta viime vuosina kisat ovat jääneet nuoremmille ja Villen aika perheelle ja työlle. Treeneissä Ville jaksaa kuitenkin vääntää vastustajat solmuun vanhoilla hyvillä tekniikoilla. Ville on luotettava luottamusmies ja seuran valtuutettu puheenjohtaja.

Villestä riittää painiseuraa isommallekin miehelle ja naiselle. Ville tykkää painia, mutta Villen voi varata myös vaparisparriin! Eriä on tarjolla neljä, ja yksi erä on puolen tunnin pituinen. Tässä on mahdollisuus kohdata ehtaa dinosaurus jiu-jitsua.

Varmista paikkasi dinosauruksen kidassa ja hanki Ville sparrikaveriksi!

Villen sparrit:
1. erä 12.30-13
2. erä 13.30-14
3. erä 14.30-15
4. erä 15.30-16
Erä jurakautista jiu-jitsua kustantaa 40 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti