maanantai 28. heinäkuuta 2014

Sparrikaverimarkkinat - Janne S

Vuorossa on lisää vaparisotureita, sparrikavereista esittelyssä Janne S.

Janne aloitti kamppailu-urheilun Kemissä jo lapsena. Alkuun lajina oli paini, mutta 90-luvun alussa treenit vaihtuivat nyrkkeilyyn. Nyrkkeilynsalin ilmapiiri oli nuoren Jannen mielestä erilainen kuin missään muualla ikinä; karun koruton, mutta silti lämmin ja turvallinen. Yhteishenki oli mahtava ja tie veikin nopeasti kilpakehiin: 1990-2000 matseja kertyi yli 40 juniori- ja miesten sarjoista. Saaliiksi tuli mm. poikien suomenmestaruus ja miesten sm-pronssi.


Tämän jälkeen opiskelut ja työt eri paikkakunnilla pitivät Jannen kiireisenä ja urheilusta tuli kahdeksan vuoden tauko. Jyväskylästä Janne kuitenkin löysi vapaaottelutreenaamisen ja myös kilpailukipinä heräsi uudestaan. Ekan vaparimatsin Janne otti 2008, yli 30-vuotiaana, ja nyt kasassa on 10 matsia - pari viimeisintä B-otteluita. Ja kisanälkää löytyy edelleen, paikkojen kestäessä ja perheen ja töiden lomassa.

Kemiläinen kestohymy naamallaan Janne yltyikin herkistelemään näin sparrimaratonin lähestyessä:
"Kamppailu-urheilusta olen löytänyt rakkaimmat ystävät ja rehellisimmät ihmiset ympärilleni. Olen tavannut siitä välittävimman ja tiiviimmän yhteisön kuin mistään muualta elämästä. Valmentajana parhaan mielen saan itselleni kun näen harrastajan löytävän oman juttunsa vaparista ja kiinnittyvän sen avulla harrastajapiiriin. Samoin kuten itsellekkin kävi aikoinaan."

Sparrikaverina Janne ottaa mielellään vaparia, mutta halutessaan kemiläisen voi hankkia kaveriksi myös lukkopainiin. Sparrit Jannen kanssa kestävät joko 2x3 minuuttia (vapari) tai 5 minuutttia (lukkopaini).

Herkistele eriä Janne kanssa ja hanki Janne sparrikaveriksi!

Janne sparrit:
1. sparri 10.15
2. sparri 10.50
3. sparri 12.30
4. sparri 13.30
Sparrit Kemin hymypojan kanssa (2x3min./1x5min.) Jannen kanssa maksaa 10€.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti