keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Sparrikaverimarkkinat - Ville V.

Koska Villejä miehiä meillä Jyväskylässä riittää, esitellään seuraava, Ville V.

Villelle kamppailu-uhreilu on tapa pitää hauskaa ja nauttia elämästä. Ville aloitti Fight Clubilla 2000-luvun puolessa välissä ja otti ekan vaparimatsinsa vuotta myöhemmin. Amatöörimatseja kertyi tasaiseen tahtiin ja ammattilaiskehässä Ville nähtiin ensimmäistä kertaa 2010. Toisen ammattilaismatsin jälkeen Villestä tuli kuitenkin isä ja kamppailu-urheilu jäi hetkeksi sivuun.

Omien lasten kasvettua hieman veri veti takaisin kamppailun maailmaan ja Ville palasi Clubille reilu vuosi sitten nuorten sotureiden innoittamana. Samalla palasi into ottelemiseen ja ammattilaishäkin ovi kolahti parikin kertaa vuoden aikana. Tällä hetkellä plakkarissa on 17 amatöörimatsia, 4 ammattilaismatsia ja pari sm-pronssia potkunyrkkeilyssä. Oman treenin ohella Ville on nuorten klubilaisten esikuva ja vaparivalmentaja, jonka treeneissä väki viihtyy.

Sparrikaverina Ville on varautunut ottamaan vapari- ja pystysparria, mutta halutessaan voi ottaa myös erän halailua. Yksi sparri Villen vaparisparrikaverina sisältää 3 viiden minuutin erää, eli 3 x 5 min. mennään.

Tule pitämään hauskaa Villen kera ja hanki Ville sparrikaveriksi!

Villen sparrit:
1. sparri 10.30
2. sparri 11.30
3. sparri 13.00
4. sparri 14.00
Sparri (3x5min.) hauskanpitoa Villen kanssa maksaa 30€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti