torstai 17. heinäkuuta 2014

Sparrikaverimarkkinat - Venla

Sparrikaverimarkkinoiden ensimmäinen kauppakohde ei juuri esittelyitä kaipaa, mutta esitellään nyt kuitenkin vähän!

Venla on Suomen ensimmäinen mustavöinen nainen, jolla riittää kisameriittejä useammankin blogitekstin aiheeksi. Tärkeimpiin meriitteihin lukeutuvat historiallinen maailmanmestaruus mustalla vyöllä (2014) sekä ruskeavöisten maailmanmestaruus ja avoimen sarjan pronssimitali (2013). Lukkopainissa Venla on kaksinkertainen ADCC EM-hopeamitalisti.

BJJ:n ja lukkopainin Venla löysi aikoinaan capoeiran kautta, ja aloitti capoeirakaverin suosituksesta bjj:n ja lukkopainin peruskurssilla helmikuussa 2008. Painilajit veivät mukanaan, ja nopeasti treenaamisen painopiste siirtyi myös kisakentille. Kilpailemisen lisäksi Venla on ollut mukana kehittämässä Fight Clubin toimintaa etenkin naisten osalta sekä on vuosien mittaan ottanut vastuuta myös treenien vetäjänä.

Venla on treenikaverina rauhallinen ja luotettava, ja hymy on painiessa herkässä. Rauhallisen ulkokuoren alla kytee hulvaton humoristi ja kovaakin mennään tarvittaessa. Venla käyttää järkeään niin matolla kuin sen ulkopuolellakin: treenivapaa-aika kuluu väitöskirjan parissa. Tämän lisäksi Venla on fanaattinen kissojen ystävä.

Tästä superraskassarjalaisesta riittää paini-iloa niin tytöille kuin pojillekin. Lyöntihommiin Venla ei lähde lyömättömän linjansa vuoksi, mutta lukkopaini ja pukupaini käyvät erinomaisesti. Venlan voi hankkia kerrallaan puoleksi tunniksi ja markkinoilla näitä eriä on tarjolla neljä kappaletta. Varsinaiset markkinat avautuvat kunhan kaikki sparrikaverit on esitelty. Kannattaa siis pysyä kuulolla.

Varmista paikkasi maailmanmestarin guardissa ja hanki Venla sparrikaveriksi!

Venlan sparrit:
1. erä: kello 13-13.30
2. erä: kello 14-14.30
3. erä: kello 16-16.30
4. erä: kello 17-17.30
Maailmanmestarin erän hinta on 40 €.

Lisätietoa sparrikaverimarkkinoista on kirjoitettu aiemmin täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti