lauantai 2. elokuuta 2014

Sparrikaverimarkkinat - Hanna

Seuraavaksi sparrikaverimarkkinoille tuodaan lisää naiskauneutta ja -taituruutta, esittelyvuorossa on Hanna.


Hannan painiura sai alkunsa Vaasassa; Hanna oli aiemmin pelannut amerikkalaista jalkapalloa, mutta Vaasassa ei ollut mahdollisuutta jatkaa jenkkifutista. Hannan vaihtoehtoiksi valikoituivat olivat judo ja jiu-jitsu, joista jälkimmäinen kiinnosti enemmän, ja tie peruskurssitreeneihin kävi 2009 kevättalvella. Puolentoista vuoden jälkeen kotikaupungiksi vaihtui jälleen Jyväskylä, ja näin myös Fight Club tutustui Hannaan.

Kisaaminen on ollut Hannalle tärkeä osa heti alusta saakka. Ensimmäisiin kisoihin Hanna asteli jo kuuden viikon harrastamisen jälkeen ja kisatatami on tullut tutuksi lajin myötä. Hannan kaulaan on ripustettu EM-mitaleita niin bjj:ssä kuin lukkopainissa ja Hanna on myös tällä hetkellä hallitseva bjj:n suomenmestari.

Oman painin ohella Hanna on panostanut myös muiden painiin. Treenien ohjaaminen klubilla viekin ison osan Hannan viikosta. Urheilulliset treenit ovat myös ennen kaikkea hauskoja: Hannaa onkin tituleerattu tatamien Pertti Jarlaksi.

Hauska-Hanna treenaa tasapuolisesti niin gi päällä kuin lukkopainiakin, jälkimmäisen ollessa hienoinen suosikki. Sparrimaratonilla Hanna ottaakin mielellään molempia lajeja. Hanna tarjoaa kolme puolentunnin settiä, johon kuuluu todennäköisesti painin lisäksi myös stand-up henkistä sanailua.

Ota sana ja matto haltuun ja hanki Hanna sparrikaveriksi!

Hannan sparrit:
1. setti 13-13.30
2. setti 14-14.30
3. setti 16-16.30
Yksi setti Hannan kanssa painia maksaa 30€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti